Wiki Goes Caribbean schrijfmiddag, thema: Politiek en Geschiedenis

Met het 'Wiki goes Caribbean'-project proberen we de informatie over Suriname en het Caribisch gebied op Wikipedia en de beeldbank Wikimedia Commons beeldbank uit te breiden, te vergroten, te verbeteren en te actualiseren. Samen met het Nationaal Archief (Den Haag) organiseren we op zaterdag 25 april aanstaande een schrijfmiddag om samen met andere geïnteresseerden, wikipedianen en professionals meer artikelen op de Nederlandse wikipedia te schrijven en om foto's van het Nationaal Archief van de Commons-beeldbank bij verschillende artikelen te plaatsen.

Thema van deze schrijfmiddag is deze keer 'Politiek en Geschiedenis', maar je kan natuurlijk - zoals altijd - ook gewoon werken aan het schrijven en verbeteren van artikelen naar keuze. Je hebt ook gratis toegang tot de vaste tentoonstelling in het Nationaal Archief en de tentoonstelling 'de oorlog die bleef'.

Er is begeleiding aanwezig om je te ondersteunen bij het bewerken van Wikipedia. Er zijn ook computers waarop je kunt werken, maar als je dat liever hebt kun je ook je eigen laptop meenemen.

Datum
25 april 2020 12:30 PM
Locatie
Prins Willem Alexanderhof 20
2595 BE DEN HAAG
Contact
Telefoon: 0303200238
E-mailadres: