Wiki Goes Caribbean schrijfmiddag, thema: Politiek en Geschiedenis

Met het 'Wiki goes Caribbean'-project proberen we de informatie over Suriname en het Caribisch gebied op Wikipedia en de beeldbank Wikimedia Commons beeldbank uit te breiden, te vergroten, te verbeteren en te actualiseren. 

Thema van deze schrijfmiddag is: 'Politiek en Geschiedenis', maar je kan natuurlijk - zoals altijd - ook gewoon werken aan het schrijven en verbeteren van artikelen naar keuze.

Er is begeleiding aanwezig om je te ondersteunen bij het bewerken van Wikipedia. Er zijn ook computers waarop je kunt werken, maar als je dat liever hebt kun je ook je eigen laptop meenemen.

Je hebt ook gratis toegang tot de vaste tentoonstelling in het Nationaal Archief en de tentoonstelling 'de oorlog die bleef'.

Contactgegevens algemeen
Beleid Vriendelijke Ruimtes WMNL-1 / Friendly Space Policy WMNL-
Deelnemers van evenementen van Wikimedia Nederland worden geacht het beleid Vriendelijke Ruimtes te respecteren. Het beleid is na te lezen op: klik hier. Participants of events of Wikimedia Nederland are expected to respect the Friendly Space Policy. The policy can be read at: klik hier.